Anderillette

Anderillette

Share with:

FacebookPinterestEmail this page


Jeg har som tidligere skrevet lavet et samarbejde med Jyske Raavarer, som er en del af Dan Duck. De har så mange sjove og spændende produkter i deres forretning og jeg har fået lov til at slå mig løs med dem. Denne opskrift er så simpel at man tror at det er løgn. En lækker anderillette som kan anvendes på tapasbordet, frokostbordet, i sandwich eller i “Hotducks“.

Tilsætter du krydderurter og hvidløg får du en meget aromatisk rillette, da fedtet tager godt imod smagene. Holder du den neutral, får du den rene, fine andesmag.

Anderillette

3 confiterede andelår
1 dl vand
Evt. 1 kvist rosmarin, timian eller 1 fed hvidløg
Salt og peber.

Pluk kødet fra benene og kom det i en lille gryde eller kasserolle. Hæld vand ved og evt. krydderurter og hvidløg. Læg låg på og bring det i kog. Lad det småsimre i 5 minutter og tag herefter gryden af varmen. Med 2 gafler trækkes kødet fra hinanden og røres godt sammen. Smag til med salt og peber. Fordel kødet i 2 mindre glas eller 1 stort og pres det godt sammen. Væsken skal gerne danne et ”låg” når den køles ned. Læg evt. et stykke mellemlægspapir på toppen inden glasset lukkes og stilles på køl.
Server rilletten med cornichoner eller en god chutney og groft brød.

0 0 vote
Article Rating


Abonner
Giv mig besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments