Kung Pao nudler

Kung Pao nudler

Share with:

FacebookPinterestEmail this page


Kung Pao nudler eller Kung Pao Noodles er nærmest indbegrebet af kinesisk take out i amerikanske sitcoms og film. Om end jeg slet ikke forstår hvorfor man dog vil købe retten færdig, når nu den er så nem at lave.

Denne ret er en total favorit hos min søn og jeg tænker at han kunne spise den morgen, middag og aften, hvis han fik lov.

Kung Pao nudler

1 dl almindelig soyasauce
4 spsk ris vineddike
½ spsk sesamolie
3 spsk sukker
1 spsk chilipasta
1 dl vand
1 spsk maizena
3 spsk sesamfrø

Forårsløg
Peanuts

Endvidere

500 gram nudler eller pasta (linguini eller bucatini)

Rist sesamfrøene til de er gyldne, på en varm pande. Hæld dem derefter i en skål til afkøling.

Bland soyasauce, risvineddike, sesamolie, sukker og chilipasta i en skål. Hæld det derefter i den varme pande og bring det i kog. Rør maizenaen ud i vandet og tilsæt det til saucen. Kog saucen igennem så den tykner.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og vend herefter pastaen i saucen sammen med de ristede sesamfrø (Gem lidt til pynt).

Hak peanuts groft og snit forårsløg i skiver. Top retten op med peanuts og forårsløg. Server med det samme.

0 0 vote
Article Rating


Abonner
Giv mig besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments